Onderhoud, keuring & levering

Veiligheid staat binnen ieder bedrijf op nummer één. Het startpunt van een veilig bedrijf is het treffen van maatregelen. Belangrijk is dat het personeel goed voorbereid is, maar ook dat de juiste middelen aanwezig zijn, zoals blusmiddelen, noodverlichting, camerabeveiliging en branddetectie. Bureau voor bedrijfsveiligheid Wopereis levert producten die de veiligheid binnen ieder bedrijf bevorderen.


Lees verder

Blusmiddelen

Voor een goede brandveiligheid zijn blusmiddelen noodzakelijk. Denk bij blusmiddelen aan brandslanghaspels, blusdekens, droge blusleidingen en blussystemen. In het beginstadium van een brand zorgen blusmiddelen ervoor dat de spreiding van het vuur tegengegaan kan worden. Wij kijken volgens de norm ‘NEN 4001’ welke blusmiddelen en blusdekkingen voor uw bedrijf nodig zijn.


Lees verder
brandveiligheid

Noodverlichting

Men onderschat vaak het belang van noodverlichting. Toch is goed zichtbare verlichting belangrijk in een noodsituatie. Noodverlichting heeft regelmatig onzichtbare defecten waar op gelet moet worden. U kunt denken aan accu’s met onvoldoende capaciteit of kapotte lampen. Daarnaast kan er verwarring ontstaan wanneer noodverlichting onjuiste aanwijzingen geeft. Verkeerde vluchtroutes, verouderde pictogrammen of een tekort aan aanwijzingsborden zijn hier voorbeelden van. Voor de aanschaf van juiste noodverlichting en het uitvoeren van vakkundige controles kunt u bij ons terecht.


Lees verder

Standaard Noodverlichting

Het is voor bedrijven verplicht om minimaal standaard noodverlichting te hebben hangen in het gebouw. De standaard noodverlichting is eenvoudig en scherp geprijsd. Het armatuur is waterdicht, brandveilig en voorzien van een kap van policarbonaat.


Verdere specificaties van het product:
- Brandduur: 1 uur na 4 jaar
- Garantie: 3 jaar
- Inclusief testschakelaar, led-indicatie en lampen
- Leverbaar in diverse uitvoeringen


Lees verder
noodverlichting
noodverlichtinginbouw

Inbouwnoodverlichting

Inbouwnoodverlichting is minder opvallend, maar biedt evengoed veiligheid biedt in uw gebouw. De inbouw noodverlichting is eenvoudig en scherp geprijsd. Het armatuur is waterdicht, brandveilig en voorzien van een kap van policarbonaat.


Verdere specificaties van het product:
- Brandduur: 1 uur na 4 jaar
- Garantie: 3 jaar
- Inclusief testschakelaar, led-indicatie en lampen
- Leverbaar in diverse uitvoeringen


Lees verder

Camerabeveiliging en branddetectie

Camerabeveiliging is om twee hoofdredenen interessant voor uw bedrijf. Ten eerste vanwege preventie: beveiligheidscamera’s schrikken bijna elke dief af. Ten tweede vanwege identificatie, het verzamelen van bewijsmateriaal. Bovendien kunt u als leidinggevenden de camera’s gebruiken ter controle op de werkvloer.
Branddetectoren zorgen ervoor dat abnormale temperatuurstijgingen of de aanwezigheid van rook herkend wordt door audio-visuele signalen. Wanneer er brandgevaar dreigt, kan de brand door middel van branddetectie voorkomen worden. U kunt op tijd maatregelen treffen waardoor u uw bedrijf en uw personeel veiligstelt.


Lees verder
brandveiligheid

© 2008-2024 | Alle rechten voorbehouden | Bureau voor Bedrijfsveiligheid Wopereis