Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over Bureau voor Bedrijfsveiligheid Wopereis.

Rookmelders verplicht per 1 juli 2022

Waarom moet iedereen in Nederland een rookmelder hebben? Zonder rookmelders kunnen er slachtoffers bij brand vallen door o. a. het inademen van rook. Als je slaapt, ruik je niets, je reukvermogen slaapt ook. Alleen je gehoor werkt nog. Als bijvoorbeeld je wasmachine of droger kortsluiting maakt en brand veroorzaakt, word je van de rooklucht dus niet wakker. Doordat rook veel giftige gassen bevat, raak je snel in een diepe bewusteloosheid. Vaak al binnen enkele minuten. Rookmelders zijn dus van levensbelang! Het kopen, plaatsen en regelmatig testen van een rookmelder is dan ook een zeer verstandige keuze. Op die manier kun je altijd direct ingrijpen wanneer er een brand ontstaat, voordat deze te groot is om te blussen. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij info@bedrijfsveiligheidwopereis.nl. Wij hebben diverse rookmelders en ook koolmonoxide melders op voorraad die onderling met elkaar draadloos in verbinding staan.

- 22-03-2022

nieuwsfoto
nieuwsfoto

Bericht uit het DRU Cultuur Magazine

Bericht uit de DRU Cultuur Magazine

- 10-06-2021

BVB <-----> E- Learning

Wil jij online je BHV cursus herhalen? Met de BHV e-learning kies jij zelf waar en wanneer jij jouw BHV theorie-certificaat haalt. Let op: De BHV e-learning is zonder praktijkgedeelte. Mocht je dit wel willen, kies dan aansluitend op deze e-learning voor één van onze praktijk BHV herhalingscursussen . Zie de agenda op onze web-site. Na het tonen van je e-learning certificaat kun je deelnemen aan 2 uur praktijk Brand en Ontruiming en 2 uur Eerste Hulp met reanimatie + AED. Zo heb je een volwaardig BHV certificaat herhaling. Schrijf je nu in!

- 07-05-2021

nieuwsfoto
nieuwsfoto

Agenda met de BHV en VCA cursussen voor 2021 !

Wij gaan onder strikte voorwaarden vanaf 19 januari 2021 wederom starten met onze BHV en VCA cursussen! Net als bijna iedere organisatie hebben wij onze dienstverlening waar nodig aangepast tijdens en na deze corona-periode, om zodoende onze dienstverlening veilig en verantwoord voort te zetten en volledig te kunnen voldoen aan alle richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM net zoals in 2020. We gaan al onze klanten benaderen en opnieuw in plannen voor 2021. Zie ook de cursus agenda voor de komende maanden op deze site. Samen met al onze medewerkers wensen we jullie allen fijne feestdagen toe en een gezond en veilig 2021 !

- 23-12-2020

© 2008-2024 | Alle rechten voorbehouden | Bureau voor Bedrijfsveiligheid Wopereis