Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over Bureau voor Bedrijfsveiligheid Wopereis.

Bericht uit het DRU Cultuur Magazine

Bericht uit de DRU Cultuur Magazine

- 10-06-2021

nieuwsfoto
nieuwsfoto

BVB <-----> E- Learning

Wil jij online je BHV cursus herhalen? Met de BHV e-learning kies jij zelf waar en wanneer jij jouw BHV theorie-certificaat haalt. Let op: De BHV e-learning is zonder praktijkgedeelte. Mocht je dit wel willen, kies dan aansluitend op deze e-learning voor één van onze praktijk BHV herhalingscursussen . Zie de agenda op onze web-site. Na het tonen van je e-learning certificaat kun je deelnemen aan 2 uur praktijk Brand en Ontruiming en 2 uur Eerste Hulp met reanimatie + AED. Zo heb je een volwaardig BHV certificaat herhaling. Schrijf je nu in!

- 07-05-2021

Agenda met de BHV en VCA cursussen voor 2021 !

Wij gaan onder strikte voorwaarden vanaf 19 januari 2021 wederom starten met onze BHV en VCA cursussen! Net als bijna iedere organisatie hebben wij onze dienstverlening waar nodig aangepast tijdens en na deze corona-periode, om zodoende onze dienstverlening veilig en verantwoord voort te zetten en volledig te kunnen voldoen aan alle richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM net zoals in 2020. We gaan al onze klanten benaderen en opnieuw in plannen voor 2021. Zie ook de cursus agenda voor de komende maanden op deze site. Samen met al onze medewerkers wensen we jullie allen fijne feestdagen toe en een gezond en veilig 2021 !

- 23-12-2020

nieuwsfoto
nieuwsfoto

Om het CORONA VIRUS verder tegen te gaan volgt Bureau Voor Bedrijfsveiligheid Wopereis de richtlijnen van het RIVM

Afgelopen weekend hebben wij besloten om (conform het advies van het RIVM) onze cursussen en trainingen vanaf maandag 16 maart tot 6 april niet langer door te laten gaan. Het is niet nodig om vanaf maandag 16 maart tot en met 6 april 2020 op de cursus te verschijnen. Het is mogelijk om de cursus kosteloos te verplaatsen. Graag ontvangen wij een voorstel voorzien van een andere data naar keuze. Bekijk onze website en kies bij voorkeur uit de maanden mei, juni of juli (ook in de zomermaanden trainen wij gewoon door). Een e-mail met vragen kan gericht worden aan info@bedrijfsveiligheidwopereis.nl . Alvast hartelijk dank voor het begrip en de medewerking.

- 14-03-2020

© 2008-2022 | Alle rechten voorbehouden | Bureau voor Bedrijfsveiligheid Wopereis