Eerste hulp

Eerste hulp

Weet u hoe u moet reageren bij een ernstig ongeval? Grote kans van niet, want slechts een kleine hoeveelheid Nederlanders weet hoe hij of zij moet reageren in een levensbedreigende situatie. Toch is het voor iedereen van cruciaal belang. Bij een circulatiestilstand kan het snel herkennen, alarmeren en starten met Basic Life Support met gebruik van de AED het verschil tussen leven en dood betekenen.


Meer informatie

EHBO

EHBO staat voor Eerste Hulp bij Ongevallen. Op het moment van een ongeval kunt u met uw kennis van EHBO het letsel snel behandelen en beperken. In onze EHBO-cursus leert u onder professionele begeleiding hoe u hulpverleent bij de meest voorkomende ongevallen.


Reanimatie met behulp van AED

U past reanimatie toe wanneer er zowel sprake is van een circulatiestilstand (hartstilstand). Dit leert u herkennen tijdens onze cursus. Verder leert u het toepassen van borstcompressies (hartmassage) en het geven van beademing. Reanimatie is in veel gevallen met het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator), die levensbedreigende ritmestoringen kan beëindigen. Wanneer u goed kunt reanimeren bent u daadwerkelijk in staat om mensenlevens te redden.
U creëert een veilige werkomgeving wanneer uzelf en uw werknemers kennis hebben over EHBO, reanimatie en inzet van AED. Op ieder moment van de dag, zowel privé als op de werkvloer, kan er een noodsituatie ontstaan waarin eerste hulp van pas kan komen. Wilt u het verschil kunnen maken? Schrijf u dan in voor de EHBO- en reanimatiecursus of neem contact met ons op.


Specifieke informatie

Tijd: 8:30 - 16:00
Locatie: Instructieruimte BVB (eerste verdieping)
Pand: Ijzersterk Ondernemen Ulft (voormalig klooster)
Lunch: Inclusief compleet verzorgde lunch

Contactgevens

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Ir. Sassenstraat 30
7071 BC ULFT
06 - 51865843
info@bedrijfsveiligheidwopereis.nl

Contact

Inschrijven EH Cursus

Bekijk de agenda en schrijf je in!

Inschrijven

© 2008-2024 | Alle rechten voorbehouden | Bureau voor Bedrijfsveiligheid Wopereis